Lezing boeken

 

Binnenkort een workshop of symposium organiseren?

Over negatieve bevallingservaringen en traumatische bevallingen is nog steeds te weinig bekend. Ook onder hulpverleners. Toch komt dit vaker voor dan we denken. Door een van onderstaande lezingen te boeken kunt u meer kennis vergaren over traumatische bevallingen en hiermee kunnen we samen de hulpverlening verbeteren.

 

Brun Kuipers van de praktijk De Geboortespecialist geeft lezingen over de gevolgen van een negatieve bevallingservaring voor de gezondheid van moeder, haar baby en het gezin. Vanuit haar praktijk als gezondheidswetenschapper en geboortetrauma therapeut richt zij zich op de problemen in  het dagelijks functioneren van de moeder, zoals stress, pijn, ongemak, machteloosheid, inadequate borstvoeding, depressie, PTSS, onzekerheid, isolement en een angstige/beangstigende moeder met spanningen in het gezin. Aandacht voor moeder en kind vanuit hun fysiologisch functioneren en het herkennen van de signalen van een (dreigend) geboortetrauma bij de moeder en/of haar baby is van belang. Je leert de moeder te beschermen door deze signalen te bespreken en na te gaan of er sprake is van een geboortetrauma.

Kosten: 600 Euro (BTW-vrij ivm CRKBO-registratie)

De vermelde prijzen zijn inclusief reiskosten en BTW.  Klik op onderstaande button om een lezing te boeken of informatie aan te vragen. De opbrengsten worden gebruikt om wetenschappelijk onderzoek naar bevallingstrauma’s uit te kunnen voeren.